Wie schrijft?

Luuk van den Bosch

Op social media vind je mij op Twitter en Facebook als Luuk van den Bosch. Ik begon te schrijven over mondwater in 20

De eerste mondwater advertentie die ik ooit gepost op Facebook was voor een mondwater genaamd 'Ilfracem' (ook bekend als 'Water'.). En zo werd ik aan dit spul voorgesteld. Nadat ik in de gewoonte van het controleren van mondwater advertenties, had ik een paar goede te delen. Een van hen is van de Nederlandse zorgverzekeraar Hentagen (www.hoeentagen.nl) in oktober 2010 (www.hentagen.nl/english/en/news/article/20100616/23231787/english-health-insurance-company-shows-waste-water-washing-in-itself). Dit is de advertentie van Hentagen. Ik wil gewoon een moment om erop te wijzen dat Ilfracem (ook bekend als water) is niet een echte mondwater. Het is een product voor het reinigen van je mond en neus. Het is een spoeling die helpt om de bacteriën (en sommige virussen) die ziekte kunnen veroorzaken bij mensen met gebitsproblemen te verwijderen.

Mijn vader zei altijd dat het goed is om in een bekertje te blijven. Ik geloof dat hij gelijk had. Mijn mond is niet erg vol, maar af en toe heb ik iets nodig om me een kleine boost te geven en ik moet dit kleine iets hebben. Mijn mond is altijd zo vol dat ik gewoon de perfecte manier moest vinden om dit kleine beetje te gebruiken.

Het belangrijkste ding over dit kleine beetje is om het te gebruiken meteen. Als je het op een natte dag of een droge dag gebruikt, moet je een uur of twee wachten voordat het werkt, maar het zal de moeite waard zijn. Ik was echt verbaasd over hoeveel dit kleine beetje zou doen voor mij. In een paar minuten, mijn mond was zo schoon als ik ooit heb gezien. Het was perfect voor het maken van mijn mond water en waardoor ik me echt goed voelen en ik wil het gewoon elke keer gebruiken als ik dorst heb.

My Ebook, dat "Taste & Treat: A Manual for Munching with a Mouthwash" heet, is verkrijgbaar bij Amazon, B&N en Kobo. Als je nog niet de kans gehad om te proberen kauwen met een mondwater, moet je lezen dat eerst.

Dit artikel behandelt de basisprincipes van mondspoelingen en de meest voorkomende methoden om ze te gebruiken. De basis Een mondwater is een vloeistof die je in je mond stopt en dan drinkt. Het werkt door het trekken van het water uit je mond naar je mond en in je maag. Het is ook bekend als een klysma of een mondwater. Sommige mondspoelingen bevatten ingrediënten die niet gezond of veilig zijn voor kinderen. Deze ingrediënten zijn meestal alcohol, cafeïne of jodium. Als je niet zeker bent over de vraag of een mondwater veilig is voor uw kind of jezelf, ga dan naar mijn blog, waar ik zal u precies vertellen wat je moet weten. U ook contact opnemen met de CDC voor meer informatie.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik voel me alsof ik een open geest en wil een paar verschillende producten te proberen voordat u zich vestigen op iets.

Ik heb geëxperimenteerd met een aantal producten voor een tijdje nu, en ik altijd graag post over hen op deze blog. Voor het grootste deel, heb ik geprobeerd veel producten die er zijn voor mijn mond-reiniging behoeften, en deze blog is wat ik heb gebruikt om ze te herzien en u te vertellen wat ik denk. Een paar maanden geleden ging ik naar een spa in Nederland en kreeg een massage. Na de massage besloot ik een mondwater te proberen. Ik probeerde het, en na een maand van gebruik, gaf ik het weg. Ik had geen klachten. De eerste paar keer, gebruikte ik dit mondwater als een wassen voor het gebruik ervan als een gezicht wassen, en het maakte geen verschil in de textuur van het gezicht wassen. Het maakte niet echt een verschil. De eerste keer besloot ik het opnieuw te proberen, en ik was onder de indruk.