Welke mondspoelingen u aanbevelen?

Luuk van den Bosch

Als je het niet erg vindt om te wachten. Er zijn twee soorten mondspoelingen:

De standaard die u vinden in supermarkten en drogisterijen (met uitzondering van het nieuwe type van niet-kokosnoot mondwater verkocht in apotheken). Er zijn ook enkele "specialiteit" mondspoelingen die u waarschijnlijk niet in de supermarkt vinden. En dat is indrukwekkend, vergelijk het met Pigment Serum Biodermal. Dit zijn: Het mondwater van de Nederlandse bedrijven, die niet eens het woord "mondwater" in de naam opnemen (bijvoorbeeld: TU Delft) Als u een mondwater van het Nederlandse bedrijf vindt, kan de naam "kokos" of "olijfolie" al dan niet aanwezig zijn in de naam, afhankelijk van waar ze het produceren. Bijvoorbeeld: In Duitsland bijvoorbeeld de TU Delft is dit de naam die voor het product wordt gebruikt. Het is het "Kokosolie" mondwater. De andere merken zijn bijna altijd geen goede keuze, omdat ze geen mooie kokosgeur hebben. Dit doet het waarschijnlijk beter dan Kappers Tondeuse Kopen. Bijvoorbeeld: Het komt in Nederland vaker voor om mondspoelingen te vinden die "olijfolie" of "sojaolie" zijn dan "kokosolie", want dat is de naam van het bedrijf dat het produceert, en de "kokosolie" of "olijfolie" zijn te sterk, of te sterk smakend. Bekijk de Tandpasta Bleken review. In de meeste gevallen heb ik gezien "olijfolie" gebruikt, maar het is alleen de "Kokosolie" dat echt het verschil maakt. Er is ook een variatie van dezelfde mondwater wordt verkocht in Nederland (in feite, niet allemaal, sommige van hen zijn zelfs verkocht in Europa), maar ik heb nog nooit gezien als "Kokosolie" of "olijfolie". Ik denk niet dat dat een probleem is al, en ik zie niet in waarom ik zou zo veel zorg over, omdat mijn mond is meestal toch heel schoon.

De kokosolie heeft een "warme" geur, dus het is meestal niet mijn eerste keuze als ik een mondwater wil kopen, ook al is het een mooie geur. De enige uitzondering is wanneer ik echt iets nodig met veel in water oplosbaar laurinezuur, zoals sommige soorten lippenbalsem en zonnebrandcrème. Het is heel moeilijk om een mondwater dat is echt goed in termen van de laurinezuur inhoud en smaak te vinden. Ik heb nog nooit zoiets als "olijfolie" op de markt en ik denk niet dat dat echt een probleem, ik ben gewoon geen fan van. Ik gebruik "olijfolie" mezelf, maar in een "warme" manier. Ik heb niet veel toe te voegen aan dit bericht naast wat ik al heb gezegd, dus ik ga verder. Sommige mensen kunnen krijgen door met kokosolie, maar anderen (zoals ik) niet. In tegenstelling tot mondwater kan deze dus merkbaar krachtiger zijn. Als je het gevoel dat je echt last van een gebrek aan laurinezuur en willen iets anders te proberen, probeer gewoon een aantal andere dingen. Ik zal je niet vertellen wat voor lippenbalsem het is. Sommige mensen houden gewoon van kokosolie, sommige mensen houden van olijfolie, en sommige mensen houden van honing. Ik zal zeggen dat kokosolie in dat opzicht geen wonderproduct is.

Kokosolie kan ook worden gebruikt als voedingssupplement. U kopen een kleine container van kokosolie, en voeg dan een paar druppels van uw favoriete smaak voor de smaak. U ook gewoon een beetje toe te voegen aan uw badwater.