Wat zijn de voordelen van mondspoelingen?

Luuk van den Bosch

ze werken! En dat zouden ze ook moeten doen. En ik moet zeggen: ik heb dezelfde vraag al honderd keer gehad, maar ik heb nooit een antwoord gekregen. Bekijk het rapport Baard Serum experience report. Waarom? Het is omdat deze twee soorten producten zijn eigenlijk heel verschillend, ze zijn alleen bedoeld om een deel van dezelfde behandeling, en ze werken heel anders:

Als u de pH van uw mond wilt veranderen, moet u eerst uw mond laten behandelen met een sterke alkalische spoeling die ten minste 100 ppm natrium en 10% kalium heeft. U gemakkelijk kopen dat hier op Amazon. (Het is niet goedkoop, maar dat is de prijs die u betaalt voor het doen wat je om een probleem op te lossen).

Het goede ding over het natrium is dat het wordt geabsorbeerd in slechts een paar seconden, maar het kalium duurt een lange tijd om eruit te komen. Het is zo belangrijk dat je er genoeg van beiden neemt dat je niet meer wilt gebruiken dan je nodig hebt voor een paar minuten, omdat ze snel uitgeput raken.

Hoe doe je dat:

Eerst moet je op zoek naar mondwater dat veel kalium bevat. Sommige merken hebben minder dan 50 mg. Als uw mondwater meer dan dit bevat, moet u uw kaliuminname verhogen. Het is gemakkelijk om kalium te meten aan de zijkant van uw fles, in milligram, dus gebruik dat als een gids. (Het kan makkelijker zijn als je het merk koopt met de grootste hoeveelheid kalium. Dit is wat dit artikel onderscheidt van andere producten zoals mondwater.

U deze informatie ook vinden op het productlabel op de website van een drogisterij. Veel van deze producten kunnen een gezondheidsclassificatie of een andere waarschuwing op het achteretiket hebben. Veel van de merken die worden geadverteerd als "natuurlijk" zijn niet echt natuurlijk, en de merken die beweren te zijn "biologisch" zijn niet noodzakelijkerwijs biologisch. Ik heb geconstateerd dat producten die op de markt worden gebracht als "natuurlijke" worden over het algemeen vervaardigd in een efficiëntere manier dan hun minder natuurlijke tegenhangers. Ik heb ook geconstateerd dat sommige van de fabrikanten zijn in sommige gevallen de marketing van de producten als "biologisch" terwijl ze in feite niet.