Wanneer zijn mondspoelingen uitgevonden?

Luuk van den Bosch

In de eerste eeuw na Christus. Ze werden gebruikt door de oude Romeinen. Ik heb ook een analyse gedaan van de mondhygiëne in het oude Egypte.

Als chemicus en onderzoeker ben ik geïnteresseerd in hoe bacteriën in je mond en mondwater reageren op verschillende stoffen. In deze blog leer je hoe je mondspoelingen toepassen en hoe ze je gezondheid beïnvloeden, inclusief de gezondheid van je tanden en mond. In deze blog zal ik je ook vertellen hoe je het beste mondwater naar je smaak vinden. Bijgevolg is het ongetwijfeld sterker dan Baby Roll Mascara. U krijgt ook meer tips over de meest voorkomende problemen die u zou kunnen worden geconfronteerd. Voor deze blog, zijn we gericht op natuurlijke en biologische ingrediënten, en niet op de additieven die worden gebruikt in de meeste van de mondspoelingen. Daarom is het mogelijk om een mondwater te vinden dat voor u werkt zonder de schadelijke additieven. Je zou zelfs iets nuttigs te leren van deze blog. Ik hoop dat u het nuttig vindt! De ingrediënten van mondwater mondwater is een combinatie van twee ingrediënten. Een van hen is suiker. Daarom moet mondwater worden gezoet om het smakelijk te maken. Maar het andere ingrediënt is water. Het water in mondwater is meestal citroenzuur of citroenzuur / glycerine. Daarom zie je dat de smaak van mondwater anders is dan andere soorten water. Je je ook afvragen hoe je de slechte nasmaak die wordt geleverd met water te voorkomen. Een mondwater dat is te zoet (citroenzuur) kan irriterend zijn voor de keel, evenals waardoor je mond droog en vloeibaar te krijgen. Om de afdronk van water te minimaliseren, gebruik citroenzuur of glycerine in plaats van water in het mondwater. Voor degenen die niet willen dat de bittere nasmaak van water, u ook overwegen het gebruik van een neutrale of milde tandpasta, zoals de nieuwe Kool-Aid (bijvoorbeeld, het is gewoon 1,5% citroenzuur / glycerine).

Voor meer informatie over het gebruik van mondspoelingen, lees " Hoe mondwater te gebruiken en vermijd de afdronk ". Als gevolg hiervan kan het, in tegenstelling tot mondwater, merkbaar geschikter zijn. Bovenstaande tips zijn gebaseerd op de kennis van Nederlandstaligen en Engelstaligen. Deze blog is geschreven in het Nederlands. Ik zou graag andere talen leren. Wat vind je van mijn tips en methoden? Wat zijn uw favoriete merken? Heb ik je favoriete merk gemist? Laat het weten in de comments! Over de auteur: Luuk van den Bosch is mondhygiënist in Amsterdam. De bovenstaande blog is geschreven voor mondwater en tandpasta, gebaseerd op informatie in dit boek: Waar zijn mondspoelingen goed voor? Een mondwater helpt u uw adem te behouden en de vorming van plaque en plaque opbouw te voorkomen. U ook uw tanden schoon te houden en je mond fris aanvoelt. Het is een mondwater dat effectief is, en kan u helpen zich minder gestrest en genieten van meer de rest van je leven. Er is geen goed alternatief voor een mondwater, geen vervanging voor een mondwater. Maar het is altijd mogelijk dat je nodig hebt om een mondwater te gebruiken op een bepaald punt tijdens je leven. Dus als je denkt te gaan voor een tandarts om een schone tanden en een gezonde mond voelen hebben, moet je op zijn minst proberen het mondwater op voor grootte. Er zijn zo veel manieren om op een mondwater, maar ik zou het volgende aanraden: Mondwater is de beste oplossing die beschikbaar is, en het werkt door het helpen van het lichaam om toxines te verwijderen uit de tanden en het spijsverteringsstelsel, en ook het helpt om de mond en longen te reinigen. Daarom wordt het ook gebruikt voor de preventie van tandcaries.