Hoe mondspoelingen te gebruiken?

Luuk van den Bosch

U moet alleen gebruik maken van mondspoelingen die zijn goedgekeurd door de FDA (FDA heeft zijn eigen regels over hoe ze te gebruiken) en alleen als je een duidelijke reden, niet om een andere reden. Bekijk de Licht Chocoladebruin Haarkleur review.

De FDA vertelt ons ook dat mondwater mag alleen worden gebruikt wanneer u een werkelijke medische aandoening, niet als een algemeen doel gezondheidszorg product zoals tandpasta, die verschillende effecten op verschillende mensen kan hebben en schadelijk kan zijn als ingeslikt. De American Academy of Pediatrics adviseert tegen het gebruik van mondspoelingen wanneer de mond niet goed schoon en gezond is, zoals als je kiespijn, kiespijn die een lange tijd duurt of een zere keel. Als tandarts moet ik u zeggen dat mondwater niet hoeft te worden gebruikt voor kiespijn. Waarom kopen mensen dure mondspoelingen? Ik denk dat het veiliger is om een lotion of crème die een vorm van fluoride bevat, die aanwezig is in sommige mondspoelingen te gebruiken. En ik adviseer ook sterk tegen het gebruik van mondwater dat veel suiker bevat, omdat het de bekleding van de slokdarm kan irriteren. Dit is niet mijn punt, maar een feit dat veel van mijn collega's nu beginnen te beseffen. En omdat er zoveel mensen in deze wereld zijn, is het echt belangrijk om bewust te zijn van de feiten. Als u een vraag hebt over een bepaald mondwater, of als u een mening heeft over een mening die u ziet, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben altijd blij om uw vragen te beantwoorden, en als je de antwoorden die ik schrijf nuttig vindt, beloof ik om ze hier te publiceren. Ik ben ook zeer geïnteresseerd in eventuele aanvullende informatie die u mij geven over uw eigen ervaring.

In deze post wil ik een beetje praten over de chemische bestanddelen van een aantal van de populaire mondspoelingen die er zijn. Zoals ik al zei in het begin, hebben we het niet over "natuurlijke" producten. Ze zijn niet gemaakt met echte natuurlijke ingrediënten. Daarom zien we niet veel "natuurlijk" op de markt. Er is echter één uitzondering. Er zijn een aantal interessante producten die er zijn die beweren te zijn "natuurlijk". Dit is logischer dan mondwater vergelijk. De eerste die in me opkomt is het mondwater van Tylenol. Veel mensen zijn verbaasd om te weten dat Tylenol in Nederland wordt geproduceerd. Het is een veel voorkomende grap dat Tylenol hier niet kan worden vervaardigd. Maar dat is niet het geval. Het is eigenlijk niet moeilijk om het hier in Nederland te kopen. Het is ook niet zo'n slechte plek. Het is niet zo dat Nederland een land is dat niet goed is om dingen te maken. Het is niet alsof het een plek die nog nooit een goede fabriek heeft gehad. Het heeft een mooie industriële basis. Dus ja, je Tylenol kopen in de winkel aan de overkant van mijn huis. En je het doen. Het is niet makkelijk, maar het is te doen. Het is niet alleen een kwestie van geld of tijd of een andere factor. Het is gewoon een kwestie van geld en kennis.

Hoe gebruik je je mondwater

Ik gebruik een eenvoudig voorbeeld. De eerste vraag in de "Waarom Tylenol" sectie hierboven vroeg of ik kon Tylenol krijgen van de winkel in de straat, maar niet andersom. Het is simpel. Het enige wat u hoeft te doen is om dezelfde informatie te gebruiken, die we hebben geleerd in deze blog, en de juiste manier toe te passen om het toe te passen op uw behoeften.